Menu Sluiten

Attest Keuring Mazouttank

Comfort Energy heeft 50 jaar ervaring in de mazoutsector. Sinds 2011 zijn we de grootste onafhankelijke verdeler van kwaliteitsmazout in België. Met 19 filialen verspreid over het land zijn we altijd bereikbaar en in jouw buurt.

De gezelligste mazoutleverancier

Comfort Energy heeft 50 jaar ervaring in de mazoutsector. Sinds 2011 zijn we de grootste onafhankelijke verdeler van kwaliteitsmazout in België. Met 19 filialen verspreid over het land zijn we altijd bereikbaar en in jouw buurt. Ons uitgebreid netwerk van lokale partners zorgt dan weer voor een snelle en persoonlijke service. Wie mazout nodig heeft kan altijd rekenen op Comfort Energy, de gezelligste mazoutleverancier van het land!

Ontdek de troeven van Comfort Energy:

Energy+
Ontdek onze verbeterde mazoutkwaliteit zodat je efficiëntie verhoogt en je brandstofverbruik daalt.

Lees meer

Automatische levering
Val nooit meer zonder mazout met onze automatische leveringen. Een extra service van Comfort Energy.

Lees meer

Green+
Draag bij aan een betere leefomgeving en compenseer je uitstoot met de formule Green+.

Lees meer

Gespreide betaling
Betaal maandelijks een vast bedrag zodat je mazout kan bestellen zonder een grote som in één keer te moeten betalen.

Lees meer

Onze mensen staan steeds voor jou klaar

Mazout bestellen kan je bij Comfort Energy eenvoudig online. Ook mazouttankkeuringen of -saneringen kan je online aanvragen. Loop je tijdens het bestellen van jouw mazout ergens tegenaan, bekijk dan zeker onze FAQ“s.

25068402506840

More info

tags: Mazout – Mazout Prijzen – Officiele Tarieven Mazout – Stookolie Prijzen – Prijs Mazoutproducten – 

Wenst u meer info over attest keuring mazouttank kijk dan vlug op https://www.comfortenergy.be | Attest Keuring Mazouttank

Stookolie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Attest keuring mazouttank

wegens nieuwe regelgeving ivm de offiele prijzen is het onmogelijk om onze prijzen hier verder te publiceren. Bel ons voor de juiste dagprijs nieuw vanaf nu verkopen wij zelf houtpellets tankkeuring zoals u weet moet uw mazouttank voldoen aan enkele regels. Omdat deze regels in het verleden niet altijd even duidelijk waren en er ook nog enkele data werden veranderd kunnen veel mensen door het bos de bomen niet meer zien. Daarom zetten wij voor u de huidige wetgeving nog eens op een rijtje attest keuring mazouttank informatie inwinnen Let wel op deze regels zijn enkel van toepassing op particuliere tanks die alleen gebruikt worden voor de verwarming van gebouwen en met een inhoud kleiner dan l. Indien uw tank niet in deze categorie thuis hoort gelieve ons dan te contacteren voor de juiste voorschriften waaraan uw tank moet voldoen. Bovengrondse tanks een bovengrondse tank is een tank die rondom toegankelijk is zowel.

overslaan en naar de inhoud gaan facebook navigatie wisselen hoofdnavigatie home centrale verwarming sanitair hernieuwbare energie tankcontrole over ons links contact tankcontrole de keuring van de stookolietank heeft als doel de kans op bodemverontreiniging tot een minimum te herleiden. Elke gekeurde tankinstallatie beschikt over een geldig conformiteitsattest en een groene dop of kenplaat. Het keuren van de stookolietanks ook wel mazouttanks genoemd is wettelijk verplicht. In vlaanderen is een keuring van zowel de bovengrondse als de ondergrondse stookolietank verplicht vr indienststelling. Deze dient gekeurd te worden door een erkend technicus. Wanneer is de keuring verplicht vr indienststelling van de stookolietank bij de verkoop van een woning met een stookolietank periodiek controles van de stookolietank bij de verkoop van e.

Kundigheid over Attest keuring mazouttank

toggle navigation home over ons contact nieuws houtkachels verwarming nieuws terug naar het overzicht bericht geplaatst op nov heb je als verkoper een stookolieattest nodig voor de meesten onder ons is de aankoop van een woning de belangrijkste investering in een mensenleven. Naast een solide huis heb je graag ook garantie op een gezonde omgeving. Om die reden wordt bij de verkoop van een woning maar beter ook een stookolieattest overhandigd. Wettelijk gezien is dit niet verplicht al voorziet de milieuwetgeving wel degelijk in diverse keuringsplichten voor stookolietanks Ons aanbod van attest keuring mazouttank Milieucriminaliteit de keuring van de stookolietank in de volksmond ook wel bekend als mazouttank is een belangrijke preventieve maatregel om bodemverontreiniging tegen te gaan. Bes.