Menu Sluiten

Keuringen Bovengrondse Mazouttanks

All-in Tank Service helpt je verder met het keuren, saneren, verwijderen of vervangen van je mazouttank. Met 4 filialen en talrijke kleinere vestigingen over heel België zijn onze stookolietechnici altijd vlakbij.

Een mazouttank keuren, saneren of kopen?

Onze experts helpen je graag verder.

All-in Tank Service helpt je verder met het keuren, saneren, verwijderen of vervangen van je mazouttank. Met 4 filialen en talrijke kleinere vestigingen over heel België zijn onze stookolietechnici altijd vlakbij. In combinatie met onze hoogtechnologische saneringswagen werken onze experts hierdoor snel en efficiënt waardoor ze je in een recordtijd verder helpen.

Ook voor het kopen van een nieuwe mazouttank of het plaatsen van een regenwaterput kan je beroep doen op onze diensten:

Erkende techniekers en officiële attesten

Bij All-in Tank Service werken we uitsluitend met erkende techniekers. Zo ben je altijd zeker dat onze medewerkers de nodige opleidingen hebben gevolgd en aan de vereiste voorschriften voldoen om jouw mazouttank te keuren, saneren of installeren. Wanneer je de werken laat uitvoeren door een erkend technicus van All-in Tank Service ben je verzekeringstechnisch gedekt.

Eén aanspreekpunt voor al jouw vragen

Heb je een vraag over tankkeuringen, tanksaneringen of het installeren van een nieuwe mazouttank? De experts van All-in Tank Service staan voor je klaar! Met 25 jaar ervaring op de teller zijn we uitgegroeid tot de one-stop-shop op het gebied van mazouttanks en hebben we dus heel wat kennis in huis.

Onze experts ontzorgen je van A tot Z en daar hoort ook het beantwoorden van al jouw vragen bij. Aarzel dus niet om ons te contacteren op 0800 11 206 of via ons contactformulier. Als vast aanspreekpunt voor alle vragen omtrent mazouttanks zullen we ons uiterste best doen om ook jouw vragen snel en duidelijk te beantwoorden.

36672883667288

More info

tags: Keuring Mazouttank – Specialist Mazouttank Keuren – Leveranciers Mazouttank Keuren – Mazouttank Keuren Wettelijk Attest – Waarom Mazouttank Keuren – 

Wenst u meer info over keuringen bovengrondse mazouttanks kijk dan vlug op https://allintankservice.be/ | Keuringen Bovengrondse Mazouttanks

Regenput | Stookolie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Keuringen bovengrondse mazouttanks

ga naar de inhoud menu startpagina mazout bestellen mazouttank verwijderen mazouttank verwijderen prijs mazouttank reinigen en neutraliseren keuring mazouttank offertes aanvragen keuring mazouttank verwarmt u uw huis met stookolie ook wel mazout genaamd dan bent u wettelijk verplicht om uw tank eenmalig of periodiek te laten keuren. De overheid heeft deze regelgeving ingevoerd om te voorkomen dat de bodem te veel wordt verontreinigd. Zelf hebt u ook voordeel aan het tijdig laten keuren. Uw tank kent daardoor een langere levensduur. Wanneer u uw tank moet laten keuren en hoe dit dan precies verloopt leest u allemaal op deze pagina. Onderaan kunt u lezen waarom het vergelijken van offertes van erkende technici in uw buurt een slim idee is. Waarom uw mazouttank laten keuren een mazouttank laten controleren is wettelijk verplicht. Het is echter vooral voor uzelf interessant om dit te doen keuringen bovengrondse mazouttanks zijn zeer gewaardeerd Een tank die goed onderhouden wordt zal langer meegaan. Bij regelmatige keuring kan de aanwezigheid van water of slib in uw tank op tijd worden opgemerkt. Water en slib hebben een .

overslaan en naar de inhoud gaan facebook navigatie wisselen hoofdnavigatie home centrale verwarming sanitair hernieuwbare energie tankcontrole over ons links contact tankcontrole de keuring van de stookolietank heeft als doel de kans op bodemverontreiniging tot een minimum te herleiden. Elke gekeurde tankinstallatie beschikt over een geldig conformiteitsattest en een groene dop of kenplaat. Het keuren van de stookolietanks ook wel mazouttanks genoemd is wettelijk verplicht. In vlaanderen is een keuring van zowel de bovengrondse als de ondergrondse stookolietank verplicht vr indienststelling De toekomst over keuringen bovengrondse mazouttanks Deze dient gekeurd te worden door een erkend technicus. Wanneer is de keuring verplicht vr indienststelling van de stookolietank bij de verkoop van een woning met een stookolietank periodiek controles van de stookolietank bij de verkoop van een woning die voorzien is van een stookolietank is het ten stelligste aan te raden een geldig conformiteitsattest te verschaffen aan de koper. De aanwezigheid is niet verplicht maar de notaris zal er .

Mededeling over Keuringen bovengrondse mazouttanks

mazout gas elektriciteit nl fr extra diensten verhuizen klantenservice amp contact jobs mazout jouw tankkeuring mazout gespreid betalen klant worden bestellen laat je mazouttank snel en voordelig keuren. Moet je mazouttank worden gekeurd comfort energy handelt deze wettelijk verplichte keuring professioneel snel veilig en voordelig voor je af. Wens je meer info omtrent de wetgeving van mazouttanks klik hier hoeveel kost een tankkeuring bij comfort energy regio vlaamsbrabant antwerpen limburg westvlaanderen en oostvlaanderen. Bovengrondse tank incl. Btw ondergrondse tank incl. Btw arbeidsuren en verplaatsingskosten inbegrepen. Prijzen geldig voor tanks zonder verdeelinstallatie . Liter.regio brussel waalsbrabant luik namen henegouwen en luxemburg. Bovengrondse tank incl. Btw ondergrondse tank incl. Btw arbe.